fbpx

Virker fælder til væggelus?

Væggelus er et af de mest frygtede insekter i husholdningen, fordi de er så svære at bekæmpe Derfor kommer der flere og flere midler og fælder på markedet, som skal afhjælpe angreb fra skadedyret. Produkterne tilbyder en hurtig og billig løsning, men desværre er den type midler og fælder sjældent nok til at klare opgaven.

Kemiske midler

De almindeligt tilgængelige kemiske gifte til at bekæmpe væggelus ligner som regel myrelokkedåser, som skal tiltrække væggelusen og dræbe dem ved hjælp af kemikalier. Desværre bliver væggelus mere og mere resistente over for den type kemikalier, og i dag er det næsten kun de mest regulerede midler, der hjælper mod væggelus.

Almindelige nytteløse fælder

Man kan få mange forskellige fælder mod væggelus, og en af de mere kuriøse på markedet er ultralyd, som skal skræmme skadedyr væk. Man ser også jævnligt, at folk skærer plastikflasker op, og sætter omkring sengeben i et forsøg på at skåne sengen fra væggelus. Begge midler har ingen effekt på væggelus.

De bedste væggelusfælder

De mest effektive midler mod væggelus er altid at få en professionel skadedyrsbekæmper til at tage sig af problemet. En professionel har det nødvendige kendskab, erfaring og de bedste produkter, der er tilgængelige. Eksperterne ved Absolut Skadedyrsservice står klar til at hjælpe med en specialiseret strategi, der passer til at fjerne alle de blodsugende skadedyr fra dit hjem.