fbpx

Problemet med naturlige og homøopatiske midler mod væggelus

De fleste økologiske midler har ingen virkning over for væggelusangreb. De fleste hjemmelavede midler kan også kun bruges på afgrænsede områder. For at være effektivt over for væggelus er man nødt til at behandle hele det område, der er angrebet af skadedyr. Man kan dog vaske sengetøj og madrasser for at afhjælpe problemet en smule, mens man venter på at få professionel hjælp til håndtering af væggelus.

Problemet med gør-det-selv midler

Der er flere gør-det-selv midler mod væggelus, men de er ineffektive. Man er nødt til at få hjælp af en skadedyrsbekæmper for at få den rette hjælp til at komme af med væggelusene. Før man begynder at behandle et hjem, er det vigtigt at være sikker på, at man har identificeret det rigtige skadedyr, da man ellers kan risikere at gøre skaden værre. Mange insekter og skadedyr ligner hinanden og lever samme steder som væggelus.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har væggelus eller andre skadedyr, er du velkommen til at kontakte Absolut Skadedyrsservice for at på den bedste rådgivning og hjælp.