//eu.cookie-script.com/s/50d14cb47efacde69f9d3757004d5b11.js Væggelus på kontorer · Væggelushunde

Væggelus findes i alle ender af landet, og i alle typer hjem og kontorer. Væggelus kan flyttes fra et hjem til et kontor med tasker, møbler og andre steder, hvor de kan gemme sig.

Kontorer er fine levesteder for væggelus, fordi der er masser af steder, de kan gemme sig. Der er oftest gode temperaturer og fugtighed på et kontor, som væggelusene trives i.

Hvis kontoret ikke er bemandet om natten, så er der oftest heller ingen, der ser, at der er væggelus i bygningen, før bestanden vokser sig stor, og man kan se en sulten væggelus gå på jagt efter mad om dagen.

Hvis man ikke kan finde væggelusene, skal man holde øje med de små brune og sorte pletter, som er væggelusens afføring.

Det er vigtigt at lade ledelsen vide, at der er set spor efter væggelus. Så kan ledelsen tage kontakt til en professionel skadedyrsbekæmper, som kan inspicere og lægge en plan for at fjerne de små skadedyr. Ofte vil ledelsen også kunne arrangere, at der også bliver taget hånd om den medarbejders bolig, som væggelusene stammer fra. Det er vigtigt jævnligt at tjekke kontoret for spor efter væggelus samt undersøge tasker og andet, man tager med hjem fra arbejde, som væggelusen kan ”få et lift” i.